loader

o nama

Misija, vizija i moto

title

Misija

Stručnost i ekspertiza jesu naše ključne snage, zato i želimo da budemo prepoznati po posvećenom odnosu prema svakom pacijentu, da bi kao krajnji cilj ostvarili kvalitetne i trajne promjene u životima naših pacijenata.

U namjeri da zdravstvena usluga koju pružamo bude onakva kakvu pacijenti očekuju, okupili smo najeminentniji kadar u regionu. Naš tim osoblja uliva sigurnost i znanje, a najsavremenija oprema je tehnološka prednost u postizanju što preciznijih rezultata u liječenju.

Vizija

Smatramo, da bez kontinuiranog ulaganja u znanje, ali i tehničku podršku, danas ne bismo imali jedan profesionalni tim ljekara, koji svojim iskustvom zaista utiče na kvalitet života svakog pacijenta bolnice „Dr Medtim“. Međutim od osnivanja bolnice postoji jedna ideja- ideja tima. Pa je samim tim i tako bolnica svoj rad organizovala. Shodno tome, da je dobro postavljena dijagnoza temelj za dalje liječenje, svakom pacijentu se pristupa holistički. Zato je okosnica našeg razvoja tim, koji se međusobno poštuje i koji svojim znanjem dopunjuje cjelokupnu zdravstvenu uslugu.

Moto

Novo ime zdravlja.